4 Sfaturi de pariuri sportive fiecare începător trebuie să știe despre

Related Articles

4 Sfaturi de pariuri sportive fiecare începător trebuie să știe despreAcum că pariurile sportive sunt legale în mai multe state, e doar o chestiune de timp până când pariurile sportive online legale vor inunda întreaga țară. Asta înseamnă că am putea vedea o nouă generație de jucători sportivi.

Dacă ești tu, atunci va trebui să știi câteva lucruri Novasportplay despre pariurile sportive înainte de a începe. În caz contrar, primul pas ar putea duce la un faceplant, și nimeni nu vrea asta.

Pentru a preveni ca faceplant, am asamblat 4 sfaturi de pariuri sportive fiecare incepator trebuie sa stie.

Primele 4 Sfaturi de pariuri sportive începătorii trebuie să știe

Nu te-ai scufunda în ocean dacă nu ai ști să înoți, nu-i așa? Sigur că nu. Folosind aceeași marcă de bun simț, n-ar trebui să pășești în lumea pariurilor sportive fără să știi măcar cum să vâslești.

Fără alte formalități, aici sunt sfaturi de pariuri sportive pe care trebuie să le știți.

1. Cunoaște-Ți Opțiunile.

Pariuri pe sport nu este la fel de simplu ca punerea de bani pe un câștigător, și chiar un pariu la fel de simplu ca care se încadrează într-un termen pe care nu poate fi familiarizat cu: pariuri Moneyline.

Aveți mult mai multe opțiuni atunci când vine vorba de a face pariuri, și veți dori să vă familiarizați cu aceste pariuri, în scopul de a obține rezultatul cel mai optim.

De exemplu, este posibil să nu fie familiarizați cu spread-uri punct, dar ele pot face pariuri pe un joc cu un câștigător clar mult mai interesant. Dacă pariați pe favorit, atunci favorit trebuie să câștige cu o anumită sumă de puncte pentru tine de a câștiga. Dacă pariați pe cel care pierde, atunci cel care pierde trebuie fie să câștige, fie să piardă cu mai puțin de o anumită sumă de puncte. Cu acest tip de pariuri, fiecare joc devine o șansă de 50/50, sau cel puțin aproape de ea.

Cealaltă formă cea mai populară de pariuri este pariul sub acoperire. Cu aceasta, sportsbook decide câte puncte vor fi marcate într-un joc. De acolo, puteți alege dacă scorul va trece peste sau sub alegerea sportsbook lui. La fel ca punct se raspandeste, acest lucru este, de asemenea, un pariu de 50/50, ceea ce face mare pentru incepatori.

2. Nu da oricui banii tăi.

2. Nu da oricui banii tăi.La fel ca atunci când ai de-a face cu orice afacere, vrei să faci unele de cercetare în prealabil, astfel încât să nu merg accidental în brațele unui huckster. E la fel cu pariurile sportive online legale, care au partea lor de hucksteri.

Dar există o mulțime de afaceri oneste, precum și, cum ar fi Caesars Casino, care are o mare secțiune de pariuri sportive pe site-ul lor. Ei oferă totul, de la fotbal și baschet la golf și tenis.

O altă resursă importantă pentru pariurile sportive online legale este 888sport. Nu numai că oferă pariuri sportive regulate, dar au și pariuri live. Asta înseamnă că poți paria pe jocuri în timp real, chiar dacă sunt la jumătatea drumului.

Acest lucru este posibil deoarece site-ul actualizează cotele pe baza condițiilor jocului. Prin urmare, dacă un joc devine interesant doar în a doua jumătate, puteți sări în și face chiar mai interesant.

3. Nu-Ți Pierde Niciodată Controlul.

Dacă ești nou la jocurile de noroc, s-ar putea să te îndrăgostești repede. Este nevoie de un joc în care ești deja investit și multiplică acest sentiment de investiții de zece ori. Când investițiile emoționale și investițiile economice se intersectează, poate fi greu să te îndepărtezi.

Din acest motiv, este important să-ți stabilești limite. O modalitate foarte bună de a face cu este prin utilizarea PayPal, care multe site-uri de pariuri sportive susțin. Cu PayPal, puteți aloca anumite bani pentru a fi trimis acolo de la banca ta, ceea ce înseamnă că vă puteți da o alocație.

Ultimul lucru pe care ți-l dorești e să fii prins cu o victorie, doar să pariezi puțin prea mult și să rămâi în urmă cu facturile.

Pariuri sportive este distractiv, dar este nevoie de un pic echitabil de responsabilitate.

4. Fă-Ți Temele.

4. Fă-Ți Temele.Spre deosebire de o ruletă, pariurile sportive nu se bazează doar pe noroc. Există un anumit număr de factori care pot merge în a face un pariu de succes, atâta timp cât sunteți dispus să facă temele.

Deoarece fiecare echipă este alcătuită din mulți jucători, există un număr copleșitor de variabile care pot merge într-o echipă câștigătoare sau pierde, dar puteți folosi ce variabile aveți pentru a lua o decizie.

De exemplu, dacă o echipă joacă un joc de joi după ce a jucat un joc de duminică, înseamnă că au avut mai puține zile de odihnă, ceea ce ar putea informa pariul.

Acesta nu este un sistem perfect, dar este mai bine decât a lua o lovitură în întuneric. Dacă ar exista un sistem perfect pentru a câștiga, atunci nu ar fi jocuri de noroc, nu-i așa?

More on this topic

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Recente

Filmul „Breaking Bad „”El Camino”: data lansării, rulote, intrigi și tot ce știm până acum

La aproape șase ani după sfârșitul dramatic și sângeros al seriei originale, ne întoarcem în lumea întunecată și răsucită de rupere rău. Vestea prima în...

Filmele vor fi înlocuite vreodată cu cazinouri românești? Opinia cititorului

Într-un cazinou online, jucătorii din România se pot bucura de toate jocurile de noroc posibile. Este posibil să fi auzit despre turnee de poker...

Ai observat această diferență uriașă între sfârșitul lui „Capitolul doi” și cel din romanul lui Stephen King?

Alertă de Spoiler! Oczywisty! Sfârșitul lui Stephen King a fost mult timp o sursă de controverse. La peste o mie de pagini, tome necesită o...