Ai observat această diferență uriașă între sfârșitul lui „Capitolul doi” și cel din romanul lui Stephen King?

Related Articles

Alertă de Spoiler! Oczywisty!

Czy obserwujesz różnice w urodzie? Sfârșitul lui „Capitolul doi” i czy cel romanul lui Stephen King?Sfârșitul lui Stephen King a fost mult timp o sursă de controverse. La peste o mie de pagini, tome necesită o sumă serioasă de Investiții. Copiii din Derry, devenind în cel din urmă adulți, se luptă cu clovnul rău Pennywise de-a lungul mai multor decenii. Prima jumătate a cărții documentează copilăria lor, care este ruinată beastie, și în a doua jumătate ei trebuie să se întoarcă să-l înfrunte din nou. I najświeższe informacje, cytaty z modów, które są rekompensowane przez osoby odpowiedzialne za romanum Ucigaș. Schn schimb primesc un păianjen klacz. Pennywise ia o serie de forme. Finał szynszyli, el crește opt picioare.

Am vorbit despre adaptarea anilor ’90, Cu Tim Curry în rolul principal, a stricat finalul. Din fericire: Capitolul doi, a zarazem najnowszy remake, face doar un semn la chestia cu păianjenul, Pennywise înmugurind câteva picioare în partea finală a filmului. Cu toate acestea, aceasta nu este singura modalitate majoră ’nnoua adaptare difareă de Cartea Regelui. După cum a scris King, c Pen i Pennywise są w stanie ursă ucis, oraul Derry dispare într-un canal de scurgere (atât de mult pentru sloganul său „noi toți plutesc aici”) cu amintiri ale răului său. King a vrut să păstreze acest punct kulminant, dar regizorul Andy Muschietti a avut alte idei.

Casa Neibolt, care conține acțiunea, cade la pământ

Casa Neibolt, care conține acțiunea, cade la pământDerry rămâne ferm într-o singură bucată. „Finalul cărții este bombastic și, desigur, pumnul emoțional este acolo”, deklaracja Muschietti niedawna lui Den de Geek. „Dar este atât de bombastic și spectaculos încât se îndepărtează pu dein de sentimentele emi emoțiile din acest grup de personaje.”

El a continuat: „un lucru am știut este că am vrut să-l păstrați intim și sfasietoare într-un fel. Aaa că am vrut să fac un sfârșit care să fie mai des des sentimentele acestor personaje decata to widacol uria. „Derry cade într – un Canal de Scurgere existi istes an un potop, este an mare film dezastru-dacă ar fost un film.”

Ei bine, este nevoie de unele cojones pentru a spune Stephen King despre dezvoltarea caracterului, dar sfârșitul să-l: Capitolul doi este cu siguranță eficient. După depășirea Pennywise, banda se întoarce la Derry, pozwala oceniać lub emojonować równomiernie lub bardzo szybko. (Interesant, totuși, amintiri ale moștenirii lui Pennywise de a fi disipat, ca în carte.)

Casa Neibolt, care conține acțiunea, cade la pământI to akurat teraz sunt singurele schimbări pe care Muschietti le-a făcut la King killer clown classic. De asemenea, filmul rulază pe Macrovers, dimensiunea alternativă din care a apărut Pennywise. W kartach Tânărul Bill (autor Jamesa McEvoya w filmie) w Macroverse i są o dyskursie z najbardziej popularnym testamentem gigant num Maturin. Toate acestea sunt raționalizate in film-la urma urmei, este lung (două orei do 50 de minute), dar nu atât de lung. După ce a îndepărtat arahnida gigantică ți țestoasa antică, Capitolul doi nu doar plutește – se înalță.

More on this topic

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Recente

Filmul „Breaking Bad „”El Camino”: data lansării, rulote, intrigi și tot ce știm până acum

La aproape șase ani după sfârșitul dramatic și sângeros al seriei originale, ne întoarcem în lumea întunecată și răsucită de rupere rău. Vestea prima în...

Filmele vor fi înlocuite vreodată cu cazinouri românești? Opinia cititorului

Într-un cazinou online, jucătorii din România se pot bucura de toate jocurile de noroc posibile. Este posibil să fi auzit despre turnee de poker...

Seattle Seahawks vs Arizona Cardinals NFL Ghid de parcare sportivă

Fie că sunteți nou la pariuri sportive sau un pro de pariuri, strategia noastră de pariuri sportive și pagina de consiliere este pentru tine....