Acasă Blog

Filmele vor fi înlocuite vreodată cu cazinouri românești? Opinia cititorului

0

Filmele vor fi înlocuite vreodată cu cazinouri românești? Opinia cititoruluiÎntr-un cazinou online, jucătorii din România se pot bucura de toate jocurile de noroc posibile. Este posibil să fi auzit despre turnee de poker mari care au loc în această țară. Cu toate acestea, la cele mai bune cazinouri online pentru jucătorii din România puteți câștiga și jackpoturi mari fără a fi nevoie să vă părăsiți casa.

În România, site-urile de cazinouri sunt oficial autorizate să funcționeze. De aceea, când vine vorba de jocurile de noroc online, rezidenții României se află într-o poziție mai bună decât jucătorii din multe alte țări.

Pentru a juca într-un cazinou online românesc trebuie doar să ai un PC sau un dispozitiv mobil cu conexiune la internet și să alegi o metodă de plată potrivită. Trebuie spus că la un cazinou online modern, România acceptă bani reali (adică RON) și criptocuritate, ceea ce permite jucătorilor să facă cu ușurință tranzacții de jocuri de noroc.

Site-uri de cazino online din România

Proliferarea recentă a internet cazinourilor în România este un semn clar că jocurile de noroc web câștigă popularitate în această țară. În oricare dintre jocurile de noroc, inclusiv ruletă, blackjack sau sloturi online, rezidenții din România pot juca acum pe internet fără a fi nevoiți să-și părăsească locuința. Toate cazinourile online casino-online-romania.com de top din România oferă vizitatorilor o experiență de joc de înaltă calitate. Dar există și platforme de cazinou online RON pe care ar trebui să eviți să le joci dacă nu vrei să-ți pierzi pur și simplu banii sau să fii dezamăgit neplăcut de calitatea serviciilor lor.

Atunci când alegi cea mai bună platformă de jocuri de noroc, trebuie să afli dacă jocurile online sunt permise în România? Când vine vorba de on-line jocuri de noroc România cadrul legal este de peste tot destul de favorabil. Localnicii au o mare varietate de cazinouri online din România pentru a alege de la.Scena gamblingului românesc este una dintre cele mai sigure din Europa. Vă puteți bucura legal de orice site de jocuri de noroc atât timp cât este licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.
Deși pariorii care joacă în locații ilegale nu sunt urmăriți penal prin lege, este esențial să se aleagă un cazinou decent cu cote de câștig echitabile și o gamă satisfăcătoare de jocuri. Dacă vă luptați cu acest lucru, nu vă grăbiți să examinați cazinourile colectate de profesioniștii noștri de jocuri de noroc

Cele mai bune cazinouri online pentru români au avut predecesorii remarcabile terestre din istorie. Înainte de al Doilea Război Mondial în România au existat unele dintre cele mai fascinante cazinouri din Europa de Est. Cu toate acestea, numai clădirile abandonate au rămas din casele de jocuri de noroc cunoscute. În perioada comunistă jocurile de cazino erau oficial interzise în România.

Predicții despre viitorul jocurilor de noroc online în România

Predicții despre viitorul jocurilor de noroc online în RomâniaCând vine vorba de România comentarii cazinou online sunt destul de optimist cu privire la dezvoltarea viitoare a sectorului de jocuri de noroc web în această țară. Cu noi cazinouri online pentru jucătorii din România care apar în fiecare an, jucătorii locali sunt obligați să aibă o gamă mai largă de platforme web pentru a juca în viitor.

Pe multe site-uri de cazinouri online din România se așteaptă ca jocurile de realitate virtuală să fie introduse în curând, creând o experiență de joc complet nouă pentru pariorii locali. Acest lucru este cu adevărat interesant pentru industria de igaming nu numai în România, deoarece noile tehnologii pot revoluționa modul în care jucăm pe internet într-un mod de nepătruns.

Jocurile cu dealer live vor fi, de asemenea, mai des găsite printre ofertele de cazino din această țară. Acestea devin din ce în ce mai populare datorită faptului că reproduc cu succes atmosfera unei case de jocuri de noroc din cărămidă și mortar și oferă posibilitatea de a discuta cu un dealer plăcut. Cu senzori moderni și capabilități sporite de streaming pe internet, platformele de jocuri de noroc live vor lărgi și mai mult alegerea jocurilor pe care le oferă vizitatorilor din România.

În viitor vor exista și mai multe Pentru România cazinourile online 2017 a fost anul în care s-a observat o creștere a utilizării criptocurităților. Deoarece criptele sunt o metodă foarte convenabilă și anonimă pentru a face tranzacții web fără a trebui să plătească taxe mari, se așteaptă ca mai multe platforme de jocuri de noroc să le accepte pentru a face depozite în viitor după ce această tehnologie devine mai matură.
În concluzie, în toate cele mai bune cazinouri online pentru jucătorii români tendința va persista să ofere vizitatorilor o experiență de gambling de înaltă calitate.

Șase bănci majore de finanțare a comerțului devin acționari ai rețelei de informații comerciale

0
Șase bănci majore de finanțare a comerțului devin acționari ai rețelei de informații comerciale

Șase bănci majore de finanțare a comerțului devin acționari ai rețelei de informații comercialeȘase dintre cele mai mari bănci de finanțare a Comerțului din lume – ANZ, BNP Paribas, Citi, Deutsche Bank, HSBC și Standard Chartered – au înființat o nouă întreprindere pentru a aduce în producție rețeaua de informații comerciale (TIN). După finalizarea construcției platformei, băncile sunt acum gata să-l piloteze cu clienții lor.

Staniu este o platformă globală multi-bancară în care

Clienții corporativi pot prezenta și verifica ordinele de businessday cumpărare și facturile către bănci la alegerea lor, trăgând împreună mai multe rețele de achiziție-la-plată și portaluri de furnizor care există pe piață.

În afară de a face mai ușor pentru întreprinderi să comunice cu băncile lor, scopul final este că aceste date vor permite băncilor să evalueze mai bine riscurile și a oferi o gamă mai largă de finanțare a lungul ciclului de viață comercială și mai adânc în lanțurile globale de aprovizionare.

Prin colectarea ordinelor de cumpărare și a datelor pe factură într-un singur loc, băncile vor putea, de asemenea, să verifice dacă un document a fost deja finanțat, atenuând astfel riscul de dublă finanțare și informații comerciale frauduloase în întreaga industrie – o provocare care continuă să împovăreze finanțatorii.

Staniu este o platformă globală multi-bancară în careProiectul de construcție a staniului( cunoscut inițial sub numele de Proiectul Wilson) a fost lansat oficial în urmă cu un an. Furnizorul de tehnologie al proiectului, CGI, a lucrat de atunci cu băncile participante pentru a construi platforma, care se bazează pe tehnologia norilor și nu blockchain.

Noua entitate juridică, care a fost încorporată în Regatul Unit la 16 septembrie ca rețea de informații comerciale limitată, va deține acum și va opera platforma și va continua dezvoltarea.

Alexander Malaket, un consultant independent care a consiliat băncile cu privire la proiect, a fost numit director executiv interimar. Acesta va fi un rol interimar pentru Malaket până la numirea unui înlocuitor.

„Intenția pentru staniu este de a deveni o companie de platforme pentru entități foarte deschisă, incluzivă, care sperăm că va deveni o utilitate industrială. Nu este intenția instituțiilor fondatoare de a menține orice fel de control pe termen lung sau statutul preferențial. Deci, era normal să înființeze o entitate juridică separată,” Malaket spune, vorbind la GTR pe margine de Sibos 2019.

Acest model este unul care a fost adoptat de alte consorții de finanțare comercială în ultimii ani, împreună cu noi.comerțul în Irlanda, komgo în Elveția și câmpul de forță din Singapore sunt exemple de entități juridice independente formate de acționarii băncii pentru a deține și a exploata noi platforme.

Potrivit lui Malaket, prima lansare a platformei de staniu este acum gata să fie pilotată de acționari. În plus, trei bănci care nu sunt acționari s-au angajat să testeze soluția, inclusiv Banca Lloyds, Banca Standard și o a treia bancă care nu a fost numită public.

„Ne-am implicat cu industria foarte devreme în acest proces. Pe parcursul proiectului, am avut peste 40 de bănci care au semnat acorduri de non-divulgare cu noi, așa că ne-au ajutat oferindu-ne feedback cu privire la propunerea noastră de design, arhitectură, concepte și valoare. Există un spectru de niveluri de interes și angajament în toate aceste bănci. Un număr dintre ei sunt interesați de pilotare, și mai mulți dintre ei sunt interesați în a deveni membri odată că posibilitatea începe să se deschidă,” Malaket spune, adăugând că STANIU va oferi un nivel de model de membru în cazul în care băncile să plătească pentru utilizarea platformei în funcție de mărime. Într-o etapă ulterioară, adaugă el, aderarea poate fi de asemenea deschisă finanțatorilor nebancari.

Staniu este o platformă globală multi-bancară în careEl observă, de asemenea, că proiectul a primit un interes „promițător” din partea clienților corporativi, care au fost implicați la începutul proiectului și sunt dornici să ia parte la piloți.

Când a fost întrebat despre când el se așteaptă ca platformă pentru a trece dincolo de stadiul de pilot și în producție, Malaket explică: „nu Am stabilit-o firma de cronologie, doar pentru că pur și simplu încorporate compania cu câteva zile în urmă. Asta e ceva ce trebuie să ne întoarcem, după Sibos, și începe să se gândească cu echipa cum ne planificăm piloții, care se implică, care corporates și care cronologie. Așa că e devreme și nu am pus asta pe hârtie încă.”

4 Sfaturi de pariuri sportive fiecare începător trebuie să știe despre

0

4 Sfaturi de pariuri sportive fiecare începător trebuie să știe despreAcum că pariurile sportive sunt legale în mai multe state, e doar o chestiune de timp până când pariurile sportive online legale vor inunda întreaga țară. Asta înseamnă că am putea vedea o nouă generație de jucători sportivi.

Dacă ești tu, atunci va trebui să știi câteva lucruri Novasportplay despre pariurile sportive înainte de a începe. În caz contrar, primul pas ar putea duce la un faceplant, și nimeni nu vrea asta.

Pentru a preveni ca faceplant, am asamblat 4 sfaturi de pariuri sportive fiecare incepator trebuie sa stie.

Primele 4 Sfaturi de pariuri sportive începătorii trebuie să știe

Nu te-ai scufunda în ocean dacă nu ai ști să înoți, nu-i așa? Sigur că nu. Folosind aceeași marcă de bun simț, n-ar trebui să pășești în lumea pariurilor sportive fără să știi măcar cum să vâslești.

Fără alte formalități, aici sunt sfaturi de pariuri sportive pe care trebuie să le știți.

1. Cunoaște-Ți Opțiunile.

Pariuri pe sport nu este la fel de simplu ca punerea de bani pe un câștigător, și chiar un pariu la fel de simplu ca care se încadrează într-un termen pe care nu poate fi familiarizat cu: pariuri Moneyline.

Aveți mult mai multe opțiuni atunci când vine vorba de a face pariuri, și veți dori să vă familiarizați cu aceste pariuri, în scopul de a obține rezultatul cel mai optim.

De exemplu, este posibil să nu fie familiarizați cu spread-uri punct, dar ele pot face pariuri pe un joc cu un câștigător clar mult mai interesant. Dacă pariați pe favorit, atunci favorit trebuie să câștige cu o anumită sumă de puncte pentru tine de a câștiga. Dacă pariați pe cel care pierde, atunci cel care pierde trebuie fie să câștige, fie să piardă cu mai puțin de o anumită sumă de puncte. Cu acest tip de pariuri, fiecare joc devine o șansă de 50/50, sau cel puțin aproape de ea.

Cealaltă formă cea mai populară de pariuri este pariul sub acoperire. Cu aceasta, sportsbook decide câte puncte vor fi marcate într-un joc. De acolo, puteți alege dacă scorul va trece peste sau sub alegerea sportsbook lui. La fel ca punct se raspandeste, acest lucru este, de asemenea, un pariu de 50/50, ceea ce face mare pentru incepatori.

2. Nu da oricui banii tăi.

2. Nu da oricui banii tăi.La fel ca atunci când ai de-a face cu orice afacere, vrei să faci unele de cercetare în prealabil, astfel încât să nu merg accidental în brațele unui huckster. E la fel cu pariurile sportive online legale, care au partea lor de hucksteri.

Dar există o mulțime de afaceri oneste, precum și, cum ar fi Caesars Casino, care are o mare secțiune de pariuri sportive pe site-ul lor. Ei oferă totul, de la fotbal și baschet la golf și tenis.

O altă resursă importantă pentru pariurile sportive online legale este 888sport. Nu numai că oferă pariuri sportive regulate, dar au și pariuri live. Asta înseamnă că poți paria pe jocuri în timp real, chiar dacă sunt la jumătatea drumului.

Acest lucru este posibil deoarece site-ul actualizează cotele pe baza condițiilor jocului. Prin urmare, dacă un joc devine interesant doar în a doua jumătate, puteți sări în și face chiar mai interesant.

3. Nu-Ți Pierde Niciodată Controlul.

Dacă ești nou la jocurile de noroc, s-ar putea să te îndrăgostești repede. Este nevoie de un joc în care ești deja investit și multiplică acest sentiment de investiții de zece ori. Când investițiile emoționale și investițiile economice se intersectează, poate fi greu să te îndepărtezi.

Din acest motiv, este important să-ți stabilești limite. O modalitate foarte bună de a face cu este prin utilizarea PayPal, care multe site-uri de pariuri sportive susțin. Cu PayPal, puteți aloca anumite bani pentru a fi trimis acolo de la banca ta, ceea ce înseamnă că vă puteți da o alocație.

Ultimul lucru pe care ți-l dorești e să fii prins cu o victorie, doar să pariezi puțin prea mult și să rămâi în urmă cu facturile.

Pariuri sportive este distractiv, dar este nevoie de un pic echitabil de responsabilitate.

4. Fă-Ți Temele.

4. Fă-Ți Temele.Spre deosebire de o ruletă, pariurile sportive nu se bazează doar pe noroc. Există un anumit număr de factori care pot merge în a face un pariu de succes, atâta timp cât sunteți dispus să facă temele.

Deoarece fiecare echipă este alcătuită din mulți jucători, există un număr copleșitor de variabile care pot merge într-o echipă câștigătoare sau pierde, dar puteți folosi ce variabile aveți pentru a lua o decizie.

De exemplu, dacă o echipă joacă un joc de joi după ce a jucat un joc de duminică, înseamnă că au avut mai puține zile de odihnă, ceea ce ar putea informa pariul.

Acesta nu este un sistem perfect, dar este mai bine decât a lua o lovitură în întuneric. Dacă ar exista un sistem perfect pentru a câștiga, atunci nu ar fi jocuri de noroc, nu-i așa?

Seattle Seahawks vs Arizona Cardinals NFL Ghid de parcare sportivă

0
Seattle Seahawks vs Arizona Cardinals NFL Ghid de parcare sportivă

Seattle Seahawks vs Arizona Cardinals NFL Ghid de parcare sportivăFie că sunteți nou la pariuri sportive sau un pro de pariuri, strategia noastră de pariuri sportive și pagina de consiliere este pentru tine. Puteți începe cu secțiunea 101-inclusiv cum să alegeți o carte de sport — sau cap la strategie mai avansată — cum ar fi Ce sporturi sunt cele mai profitabile pentru a paria? – pentru a afla mai multe.

Seahawks au renunțat la primul meci al sezonului săptămâna trecută, când sfinții au învins Seattle 33-27 acasă. Seahawks sunt acum 2-1 într-un aglomerat NFC de Vest care dispune de 3-0 Rams și 3-0 49ers. Cu toate acestea, Seattle va deplasa lor winless divizionare dușman acest week-end pentru a face față 0-2-1 Arizona Cardinals. Inutil să spun, această situație țipă sări înapoi pentru o echipă care a lăsat o scape săptămâna trecută.

Am jucat trei săptămâni de fotbal, și cardinalii sunt norocoși să aibă o pariuri sportive online legale romania cravată sub centură la 0-2-1. Arizona are al treilea cel mai prost diferențial punct în NFC (-24), doar în urma Giants (-31) și Redskins (-31) în această privință. Asta nu e exact tipul de companie pe care doriți să păstrați. Cu alte cuvinte, nu este surprinzător să vezi Cardinalii check-in ca underdogs acasă substanțiale în acest loc.

Obțineți un pariu gratuit de până la 500 $la FanDuel Sportsbook

Detalii
Liniile de deschidere: răspândirea a început la Seahawks -3.5, ridicându-se la -6 și -5.5 la unele cărți de sport. Totalul a crescut de la deschiderea sa la 46, de asemenea.
Linia curentă: Seahawks -6 la FanDuel Sportsbook
O / U: 48 at FanDuel Sportsbook
Localizare: State Farm Stadium-Glendale, AZ
Ora de pornire: 4: 05 PM ET
Vulpe
Ultima întâlnire: 30 decembrie 2018-Seahawks i-a învins pe Cardinalii 27-24 în Seattle
Vizualizează alegerile prin consens de la 100 + experți pentru Seahawks la Cardinals >>

Prezentare generală

Prezentare generalăRussell Wilson pare a fi alegerea preferată a tuturor, în timp ce se va confrunta cu o generoasa Arizona secundară care a permis 261 de yarzi și patru eseuri pentru fundașul din Carolina, Kyle Allen, săptămâna trecută. Da, așa este…Panterele backup semnal apelantului a fost capabil de a rupe în bucăți Cardinalii. Între timp, Wilson a aruncat 401 yarzi duminica trecută împotriva sfinților, și el ar putea fi în pentru un alt spectacol monstru aici.

De cealaltă parte a mingii, lucrurile nu s-au potrivit pentru ofensiva Cardinalilor. Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi un sneaky „obține dreptul” la fața locului împotriva unei apărare Seahawks ” care a avut propriile lor probleme în secundar. Vorbind la o notă similară, ar trebui să ne uităm la peste în acest joc, ca am putea avea un schimb de focuri rapid-paced pe mâinile noastre? Aceasta este o mâncare interesantă pentru gândire, deoarece totalul s-a strecurat în intervalul de 48 de puncte.

Tendințe
Seahawks sunt 6-1 ATS în ultimele lor șapte jocuri rutiere.
Seahawks sunt 7-5 contra NFC West în ultimii doi ani.
Cardinalii sunt 7-5-1 ATS ca un underdog acasă în ultimii doi ani.
Cardinalii sunt 8-5 la Sub ca underdogs acasă în ultimii doi ani.
Pariuri Prop

Russell Wilson peste 255,5 metri

Russell Wilson peste 255,5 metriSincer, mă așteptam să văd acest număr în anii 260s sau mai sus, așa că voi lua peste 255,5 metri de trecere într-o clipă. Seattle va încerca să stabilească cursa aici, și nu mă aștept ca Wilson să se apropie de cele 50 de încercări de trecere de săptămâna trecută. Cu toate acestea, el ar trebui să facă pentru că, cu unele numere eficiente să-l pună mult peste 255,5 metri trece împotriva unui teribil Arizona secundar.

Linia De Fund
Seahawks simțit ca au lăsat un joc Scape săptămâna trecută, și cardinalii au întreaga lor atenție ca ei caută să răzbune acea dezamăgire. Aceasta nu este o veste bună pentru o echipă tânără încă încearcă să dau lucrurile pe drum. Dă-mi Seattle cu un touchdown sau mai mult aici.

Un Băiat Pe Nume Charlie Brown.

0
Un Băiat Pe Nume Charlie Brown.

În 1969, cu jumătate de secol în urmă, când fiul meu avea un an, ne-am uitat la „un băiat pe nume Charlie Brown”, regizat de Bill Melendez și arătându-i iubitului ratat Charlie Brown din benzile desenate „Peanuts” create de Charles Schulz. Este 50 de ani mai târziu și, pe 18 octombrie 2019, filmul este re-lansat pe marele ecran încă o dată în onoarea a 50-a aniversare.

Cântecele din film au fost nominalizate atât la Oscar

Cât și la Grammy în 1971, cu muzică și versuri de Rod McKuen ca, „People, after all, start out as being small, and we’ re all a boy named Charlie Brown.”

Pe măsură ce filmul se deschide, Charlie Brown, Lucy Van Pelt și Linus se holbează la nori și descriu ceea ce văd. Linus crede că vede o schiță a Insulelor Cântecele din film au fost nominalizate atât la OscarBritanice din Honduras în Caraibe și un profil al lui Thomas Eakens, pictor și sculptor celebru. Când a fost întrebat ce vede, Charlie recunoaște că urma să spună O rățușcă și un căluț. Acum Charlie regândește acel răgaz.

Fiul meu avea un an când a apărut acest film, dar cea mai mare parte e la fel de proaspătă și oportună ca atunci. Poate că singura excepție de la această remarcă este una dintre scenele finale care arată băieți care trag cu bile într-un cerc. Băieții de azi n-ar avea nicio idee despre ce era vorba în scena aia. Îmi amintesc că jucam bile, și sunt sigur că Charles Schulz, care a scris materialul sursă, probabil, a jucat bile cu trăgători și agresori, dar astăzi, ar fi un joc video.

Cea mai mare parte, avem voie să empatizeze cu Charlie Brown, care trece printr-o depresie atunci când el nu poate zbura un zmeu (Snoopy poate, imediat după Charlie a exclamat, „oricine care poate zbura acest zmeu este un geniu!”) sau, aparent, reuși la nimic. „Se pare că nu pot face nimic cum trebuie”, spune Charlie, menționând că echipa lui de baseball tocmai și-a pierdut al 99-lea joc la rând.

Dar times, Ei sunt un ‘Changin’, și Charlie câștigă Concursul local de ortografie și merge mai departe la o competiție mai mare, în cazul în care el aproape ia acasă toate bilele. Ca fost profesor de engleză la școala elementară, aplaud regulile de ortografie pe care filmul le introduce în scenariu. Îți garantez că 90% din studenții de azi probabil nu i-au mai auzit pe majoritatea și ar putea beneficia de notițe!

Aici este Lucy Van Pelt, trăgând mingea departe la fel ca Charlie încearcă să-l lovi cu piciorul și provocând Charlie să geme, ” de ce, oh de ce, nu am lăsat-o să facă asta pentru mine!”

Când Charlie se îmbarcă într-o încercare regizat de Lucy de a urmări în sus Campionatul său de ortografie de albine școală câștigând mare la alte albine ortografie, el părăsește orașul pe un autobuz, luând cu el patura Linus”, care Linus ia dat ca un semn de noroc. 

Din păcate, absența păturii îl lasă pe Linus într-o stare de panică. 

Din păcate, absența păturii îl lasă pe Linus într-o stare de panică. Linus și Snoopy merg în marele oraș pentru a încerca să recupereze păturica prețioasă. Fiul meu avea o paturica asa de mare si, cand a fost spitalizat cu pneumonie dubla la varsta de 2 ani, bunica lui i-a luat patura murdara acasa sa o spele, lasandu-l pe Fiul Scott cu o paturica suplinitoare. Această pătură substitut nu a stabilit bine cu fiul Scott („nu accepta nici un substitut!”) care a trecut prin propriul său colaps în timp ce într-un cort de oxigen, pining pentru pătura lui minunat și bucurie când a fost în cele din urmă a revenit la el. (El a folosit pentru a găsi „partea bună” pe margine, care a fost un segment mic de dantelă care a purtat de pe întregul perimetru al pătură, și freca-l de obraz ca el a alunecat pe la culcare.)

În cele din urmă, Linus își primește pătura înapoi (așa cum a făcut Scott) și totul este bine. Linus se poate opri în cele din urmă spune, „Vai de mine!”Linus cântă Beethoven. (Lucy, văzând un bust de Beethoven pe pianul său, întreabă,” Cine este aceasta? George Washington?”) și Snoopy patineaza ca un campion.

Filmul rezistă remarcabil de bine după cincizeci de ani (cu excepția acelei scene de joc cu bile) și secvențele colorate cu culoare animată pulsantă vor fi văzute chiar mai bine pe un ecran gigant încă o dată. Bucurați-vă de ea la teatrul local începând cu 18 August.

Filmul „Breaking Bad „”El Camino”: data lansării, rulote, intrigi și tot ce știm până acum

0
Filmul

La aproape șase ani după sfârșitul dramatic și sângeros al seriei originale, ne întoarcem în lumea întunecată și răsucită de rupere rău.

Vestea prima în noiembrie 2018 că apreciate show-creatorul Vince Gilligan a fost de planificare un nou film, care va avea legături concrete pentru același univers în care aspiră meth „bucătari” Walter White și Jesse Pinkman tras rahat până peste cinci sezoane uimitoare din 2008 până în 2013. Bryan Cranston, vedeta lui Breaking Bad, a confirmat că, da, un nou film e în lucru și că va fi gata să-și reia rolul de Walt.

Detalii despre film — care va urma mai bine Apel în curs de desfășurare Saul ca a doua spin-off pentru a ieși din povestea show-ului original-sunt încă în curs de dezvoltare, dar, pentru acum, aici e tot ce știm până acum despre filmul Breaking Bad, El Camino.

„Breaking Bad”

Ultimele actualizări:

El Camino: un film de ultimă oră a fost confirmat ca titlu – și remorca este aici!

Bob Odenkirk, care a jucat ca Saul Goodman în Breaking Bad, a susținut că noul film a terminat filmările în secret — 

The Breaking Bad movie has been confirmed to be a direct sequel to the original show, and will premiere on Netflix in October

Bryan Cranston va face o revenire senzationala ca Walter White

Un nou teaser Netflix a fost lansat pentru a reaminti fanilor povestea lui Jesse Pinkman în Breaking Bad

Există un titlu pentru filmul Breaking Bad?

Există un titlu pentru filmul Breaking Bad?După ce un titlu original de lucru al „Greenbrier” a fost inițial zvonit, anunțul oficial al filmului (a se vedea mai jos) a dezvăluit că acesta va fi de fapt numit El Camino: un film de rupere rău.

Știm când El Camino: un film de ultimă oră va fi lansat?

După cum s-a arătat și în anunțul oficial, El Camino: un film de ultimă oră va ajunge pe Netflix pe 11 octombrie 2019.

Există o rulotă?

Într-adevăr! Rulota scurtă a confirmat că filmul se va concentra în mare parte pe soarta lui Jesse Pinkman după sfârșitul de rupere rău. Clipul vede un om refuzând să spună autorităților unde ar putea fi Pinkman, și că el nu-i va ajuta „pune [l] înapoi într-o cușcă”.

Pe 10 septembrie, Netflix a lansat un nou el Camino-tematic preview care a servit pentru a reaminti fanilor de călătoria tumultuoasă Jesse Pinkman în original Breaking Bad series – check it out below.

Cine va juca în filmul Breaking Bad?

Cine va juca în filmul Breaking Bad?Dacă se vor crede zvonuri, vom vedea o mulțime de fețe familiare apărând în filmul planificat, cu personajul principal confirmat a fi Jesse Pinkman.

Sursa apropiată atât de Reporterul de la Hollywood, cât și de termenul limită au susținut prima dată la mijlocul lunii februarie că Aaron Paul a fost distribuit în rol principal în film. Paul a vorbit deja ipotetic vorbind despre întoarcerea lui Breaking Bad caracter: vorbind despre Trage Acum podcast trei zile înainte de El Camino e primul anunț, actorul a spus că vrea să cred că acesta „poate fi fel de ușor și fără sudură pentru a sări înapoi în [joc Jesse] pentru că trăim și respirăm toate personajele noastre care ne-am jucat, si am jucat acest tip de șapte ani. Chiar îl cunosc. Ar fi distractiv pentru a pune din nou pe acei pantofi.

„Pinkman a fost doar o parte atât de mare, sau este, o parte atât de mare din cariera mea.”

Paul vorbea de asemenea despre faptul că oamenii de pe stradă îi spuneau în mod regulat „Jesse”, în timp ce recunoștea că era mai puțin mulțumit că i se spunea „cățea” – sloganul personajului său rău. „Numele meu este Aaron, foarte frumos să te cunosc. Nu e Jesse. Nu, nu mă poți face târfă.”Dar încă o fac”, a spus Paul despre întâlnirea cu fanii. „E în regulă. Trebuie să se rostogolească cu ea.”

Ai observat această diferență uriașă între sfârșitul lui „Capitolul doi” și cel din romanul lui Stephen King?

0
Ai observat această diferență uriașă între sfârșitul lui

Alertă de Spoiler! Oczywisty!

Czy obserwujesz różnice w urodzie? Sfârșitul lui „Capitolul doi” i czy cel romanul lui Stephen King?Sfârșitul lui Stephen King a fost mult timp o sursă de controverse. La peste o mie de pagini, tome necesită o sumă serioasă de Investiții. Copiii din Derry, devenind în cel din urmă adulți, se luptă cu clovnul rău Pennywise de-a lungul mai multor decenii. Prima jumătate a cărții documentează copilăria lor, care este ruinată beastie, și în a doua jumătate ei trebuie să se întoarcă să-l înfrunte din nou. I najświeższe informacje, cytaty z modów, które są rekompensowane przez osoby odpowiedzialne za romanum Ucigaș. Schn schimb primesc un păianjen klacz. Pennywise ia o serie de forme. Finał szynszyli, el crește opt picioare.

Am vorbit despre adaptarea anilor ’90, Cu Tim Curry în rolul principal, a stricat finalul. Din fericire: Capitolul doi, a zarazem najnowszy remake, face doar un semn la chestia cu păianjenul, Pennywise înmugurind câteva picioare în partea finală a filmului. Cu toate acestea, aceasta nu este singura modalitate majoră ’nnoua adaptare difareă de Cartea Regelui. După cum a scris King, c Pen i Pennywise są w stanie ursă ucis, oraul Derry dispare într-un canal de scurgere (atât de mult pentru sloganul său „noi toți plutesc aici”) cu amintiri ale răului său. King a vrut să păstreze acest punct kulminant, dar regizorul Andy Muschietti a avut alte idei.

Casa Neibolt, care conține acțiunea, cade la pământ

Casa Neibolt, care conține acțiunea, cade la pământDerry rămâne ferm într-o singură bucată. „Finalul cărții este bombastic și, desigur, pumnul emoțional este acolo”, deklaracja Muschietti niedawna lui Den de Geek. „Dar este atât de bombastic și spectaculos încât se îndepărtează pu dein de sentimentele emi emoțiile din acest grup de personaje.”

El a continuat: „un lucru am știut este că am vrut să-l păstrați intim și sfasietoare într-un fel. Aaa că am vrut să fac un sfârșit care să fie mai des des sentimentele acestor personaje decata to widacol uria. „Derry cade într – un Canal de Scurgere existi istes an un potop, este an mare film dezastru-dacă ar fost un film.”

Ei bine, este nevoie de unele cojones pentru a spune Stephen King despre dezvoltarea caracterului, dar sfârșitul să-l: Capitolul doi este cu siguranță eficient. După depășirea Pennywise, banda se întoarce la Derry, pozwala oceniać lub emojonować równomiernie lub bardzo szybko. (Interesant, totuși, amintiri ale moștenirii lui Pennywise de a fi disipat, ca în carte.)

Casa Neibolt, care conține acțiunea, cade la pământI to akurat teraz sunt singurele schimbări pe care Muschietti le-a făcut la King killer clown classic. De asemenea, filmul rulază pe Macrovers, dimensiunea alternativă din care a apărut Pennywise. W kartach Tânărul Bill (autor Jamesa McEvoya w filmie) w Macroverse i są o dyskursie z najbardziej popularnym testamentem gigant num Maturin. Toate acestea sunt raționalizate in film-la urma urmei, este lung (două orei do 50 de minute), dar nu atât de lung. După ce a îndepărtat arahnida gigantică ți țestoasa antică, Capitolul doi nu doar plutește – se înalță.