Filmul „Breaking Bad „”El Camino”: data lansării, rulote, intrigi și tot ce știm până acum

Related Articles

La aproape șase ani după sfârșitul dramatic și sângeros al seriei originale, ne întoarcem în lumea întunecată și răsucită de rupere rău.

Vestea prima în noiembrie 2018 că apreciate show-creatorul Vince Gilligan a fost de planificare un nou film, care va avea legături concrete pentru același univers în care aspiră meth „bucătari” Walter White și Jesse Pinkman tras rahat până peste cinci sezoane uimitoare din 2008 până în 2013. Bryan Cranston, vedeta lui Breaking Bad, a confirmat că, da, un nou film e în lucru și că va fi gata să-și reia rolul de Walt.

Detalii despre film — care va urma mai bine Apel în curs de desfășurare Saul ca a doua spin-off pentru a ieși din povestea show-ului original-sunt încă în curs de dezvoltare, dar, pentru acum, aici e tot ce știm până acum despre filmul Breaking Bad, El Camino.

„Breaking Bad”

Ultimele actualizări:

El Camino: un film de ultimă oră a fost confirmat ca titlu – și remorca este aici!

Bob Odenkirk, care a jucat ca Saul Goodman în Breaking Bad, a susținut că noul film a terminat filmările în secret — 

The Breaking Bad movie has been confirmed to be a direct sequel to the original show, and will premiere on Netflix in October

Bryan Cranston va face o revenire senzationala ca Walter White

Un nou teaser Netflix a fost lansat pentru a reaminti fanilor povestea lui Jesse Pinkman în Breaking Bad

Există un titlu pentru filmul Breaking Bad?

Există un titlu pentru filmul Breaking Bad?După ce un titlu original de lucru al „Greenbrier” a fost inițial zvonit, anunțul oficial al filmului (a se vedea mai jos) a dezvăluit că acesta va fi de fapt numit El Camino: un film de rupere rău.

Știm când El Camino: un film de ultimă oră va fi lansat?

După cum s-a arătat și în anunțul oficial, El Camino: un film de ultimă oră va ajunge pe Netflix pe 11 octombrie 2019.

Există o rulotă?

Într-adevăr! Rulota scurtă a confirmat că filmul se va concentra în mare parte pe soarta lui Jesse Pinkman după sfârșitul de rupere rău. Clipul vede un om refuzând să spună autorităților unde ar putea fi Pinkman, și că el nu-i va ajuta „pune [l] înapoi într-o cușcă”.

Pe 10 septembrie, Netflix a lansat un nou el Camino-tematic preview care a servit pentru a reaminti fanilor de călătoria tumultuoasă Jesse Pinkman în original Breaking Bad series – check it out below.

Cine va juca în filmul Breaking Bad?

Cine va juca în filmul Breaking Bad?Dacă se vor crede zvonuri, vom vedea o mulțime de fețe familiare apărând în filmul planificat, cu personajul principal confirmat a fi Jesse Pinkman.

Sursa apropiată atât de Reporterul de la Hollywood, cât și de termenul limită au susținut prima dată la mijlocul lunii februarie că Aaron Paul a fost distribuit în rol principal în film. Paul a vorbit deja ipotetic vorbind despre întoarcerea lui Breaking Bad caracter: vorbind despre Trage Acum podcast trei zile înainte de El Camino e primul anunț, actorul a spus că vrea să cred că acesta „poate fi fel de ușor și fără sudură pentru a sări înapoi în [joc Jesse] pentru că trăim și respirăm toate personajele noastre care ne-am jucat, si am jucat acest tip de șapte ani. Chiar îl cunosc. Ar fi distractiv pentru a pune din nou pe acei pantofi.

„Pinkman a fost doar o parte atât de mare, sau este, o parte atât de mare din cariera mea.”

Paul vorbea de asemenea despre faptul că oamenii de pe stradă îi spuneau în mod regulat „Jesse”, în timp ce recunoștea că era mai puțin mulțumit că i se spunea „cățea” – sloganul personajului său rău. „Numele meu este Aaron, foarte frumos să te cunosc. Nu e Jesse. Nu, nu mă poți face târfă.”Dar încă o fac”, a spus Paul despre întâlnirea cu fanii. „E în regulă. Trebuie să se rostogolească cu ea.”

More on this topic

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Recente

Un Băiat Pe Nume Charlie Brown.

În 1969, cu jumătate de secol în urmă, când fiul meu avea un an, ne-am uitat la "un băiat pe nume Charlie Brown", regizat...

Filmul „Breaking Bad „”El Camino”: data lansării, rulote, intrigi și tot ce știm până acum

La aproape șase ani după sfârșitul dramatic și sângeros al seriei originale, ne întoarcem în lumea întunecată și răsucită de rupere rău. Vestea prima în...

4 Sfaturi de pariuri sportive fiecare începător trebuie să știe despre

Acum că pariurile sportive sunt legale în mai multe state, e doar o chestiune de timp până când pariurile sportive online legale vor inunda...