Seattle Seahawks vs Arizona Cardinals NFL Ghid de parcare sportivă

Related Articles

Seattle Seahawks vs Arizona Cardinals NFL Ghid de parcare sportivăFie că sunteți nou la pariuri sportive sau un pro de pariuri, strategia noastră de pariuri sportive și pagina de consiliere este pentru tine. Puteți începe cu secțiunea 101-inclusiv cum să alegeți o carte de sport — sau cap la strategie mai avansată — cum ar fi Ce sporturi sunt cele mai profitabile pentru a paria? – pentru a afla mai multe.

Seahawks au renunțat la primul meci al sezonului săptămâna trecută, când sfinții au învins Seattle 33-27 acasă. Seahawks sunt acum 2-1 într-un aglomerat NFC de Vest care dispune de 3-0 Rams și 3-0 49ers. Cu toate acestea, Seattle va deplasa lor winless divizionare dușman acest week-end pentru a face față 0-2-1 Arizona Cardinals. Inutil să spun, această situație țipă sări înapoi pentru o echipă care a lăsat o scape săptămâna trecută.

Am jucat trei săptămâni de fotbal, și cardinalii sunt norocoși să aibă o pariuri sportive online legale romania cravată sub centură la 0-2-1. Arizona are al treilea cel mai prost diferențial punct în NFC (-24), doar în urma Giants (-31) și Redskins (-31) în această privință. Asta nu e exact tipul de companie pe care doriți să păstrați. Cu alte cuvinte, nu este surprinzător să vezi Cardinalii check-in ca underdogs acasă substanțiale în acest loc.

Obțineți un pariu gratuit de până la 500 $la FanDuel Sportsbook

Detalii
Liniile de deschidere: răspândirea a început la Seahawks -3.5, ridicându-se la -6 și -5.5 la unele cărți de sport. Totalul a crescut de la deschiderea sa la 46, de asemenea.
Linia curentă: Seahawks -6 la FanDuel Sportsbook
O / U: 48 at FanDuel Sportsbook
Localizare: State Farm Stadium-Glendale, AZ
Ora de pornire: 4: 05 PM ET
Vulpe
Ultima întâlnire: 30 decembrie 2018-Seahawks i-a învins pe Cardinalii 27-24 în Seattle
Vizualizează alegerile prin consens de la 100 + experți pentru Seahawks la Cardinals >>

Prezentare generală

Prezentare generalăRussell Wilson pare a fi alegerea preferată a tuturor, în timp ce se va confrunta cu o generoasa Arizona secundară care a permis 261 de yarzi și patru eseuri pentru fundașul din Carolina, Kyle Allen, săptămâna trecută. Da, așa este…Panterele backup semnal apelantului a fost capabil de a rupe în bucăți Cardinalii. Între timp, Wilson a aruncat 401 yarzi duminica trecută împotriva sfinților, și el ar putea fi în pentru un alt spectacol monstru aici.

De cealaltă parte a mingii, lucrurile nu s-au potrivit pentru ofensiva Cardinalilor. Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi un sneaky „obține dreptul” la fața locului împotriva unei apărare Seahawks ” care a avut propriile lor probleme în secundar. Vorbind la o notă similară, ar trebui să ne uităm la peste în acest joc, ca am putea avea un schimb de focuri rapid-paced pe mâinile noastre? Aceasta este o mâncare interesantă pentru gândire, deoarece totalul s-a strecurat în intervalul de 48 de puncte.

Tendințe
Seahawks sunt 6-1 ATS în ultimele lor șapte jocuri rutiere.
Seahawks sunt 7-5 contra NFC West în ultimii doi ani.
Cardinalii sunt 7-5-1 ATS ca un underdog acasă în ultimii doi ani.
Cardinalii sunt 8-5 la Sub ca underdogs acasă în ultimii doi ani.
Pariuri Prop

Russell Wilson peste 255,5 metri

Russell Wilson peste 255,5 metriSincer, mă așteptam să văd acest număr în anii 260s sau mai sus, așa că voi lua peste 255,5 metri de trecere într-o clipă. Seattle va încerca să stabilească cursa aici, și nu mă aștept ca Wilson să se apropie de cele 50 de încercări de trecere de săptămâna trecută. Cu toate acestea, el ar trebui să facă pentru că, cu unele numere eficiente să-l pună mult peste 255,5 metri trece împotriva unui teribil Arizona secundar.

Linia De Fund
Seahawks simțit ca au lăsat un joc Scape săptămâna trecută, și cardinalii au întreaga lor atenție ca ei caută să răzbune acea dezamăgire. Aceasta nu este o veste bună pentru o echipă tânără încă încearcă să dau lucrurile pe drum. Dă-mi Seattle cu un touchdown sau mai mult aici.

More on this topic

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Recente

Șase bănci majore de finanțare a comerțului devin acționari ai rețelei de informații comerciale

Șase dintre cele mai mari bănci de finanțare a Comerțului din lume – ANZ, BNP Paribas, Citi, Deutsche Bank, HSBC și Standard Chartered –...

Filmul „Breaking Bad „”El Camino”: data lansării, rulote, intrigi și tot ce știm până acum

La aproape șase ani după sfârșitul dramatic și sângeros al seriei originale, ne întoarcem în lumea întunecată și răsucită de rupere rău. Vestea prima în...

Filmele vor fi înlocuite vreodată cu cazinouri românești? Opinia cititorului

Într-un cazinou online, jucătorii din România se pot bucura de toate jocurile de noroc posibile. Este posibil să fi auzit despre turnee de poker...